e2732b7dc3f9d05ea3d2f2f4624fa55b.jpgOBS! Notera lokalen!

Så var vi här igen vid ännu en terminsavslutning, och första halvan på lajvåret är avklarad. Vi har sett lidande, invecklade planer och ond bråd död. Men vi har även kunna följa besatthet, korruption och ett fall från ljuset. Så spelledningen är mycket nöjda med hur det går än så länge. Lajvet har vuxit igen, och vi ser fram emot en ännu mer hjärtekrossande vårtermin.

Årets sista lajv kommer att hållas på Tempelriddareorden, sprid ordet så att alla vet och ingen går fel!

Efter lajvet kommer vi hålla en sista caféträff, och var uppmärksam eftersom vi tidigare har behövt hålla den på ett annat café när vårt vanliga häng är stängt. Om detta sker i år igen så kommer vi lägga upp en väldigt cool, och hemlig plats vars koordinater endast de lajvare som varit uppmärksamma på subtila ledtrådar SL har gömt i varje lajv under hela terminen kan dechiffrera.
Hoppas ni varit uppmärksamma. 

Som vanligt så kommer detta sista lajv att avslutas med lite fika och dricka, samt en gruppbild, så var beredda på att hopplocket kommer ta lite extra tid i anspråk. 

Stort tack till alla som velat lajva med oss denna höst och vinter! Vi hoppas ni har haft lika roligt som oss, och hoppas att vi får möta er igen på andra sidan 2024.

Ha en underbar julhelg, och ett gott nytt år!

Plats: Tempel Riddare Orden - Riddare Templet Felicia, Storgatan 3, 411 24 Göteborg

Närmaste hållplats: Hagakyrkan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här

Om du har något du vill nämna i startcirkeln var noga med att informera SL i förväg.

Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.