Det nya året närmar sig. Kylan och mörkret är kompakt. Snö samlar sig runt sovande träd och frusna göteborgare. Sabbaten drar runt på gatorna, till synes obrydda över Camarillans reaktion. 

Och ändå lyckas neonaterna i staden lägga fram en solid motivering till varför de är det mest irriterande elementet att hantera för stunden.
Denna elysiumkväll kommer elysiet att få konkurrens av ett närliggande neonat-häng arrangerat av klan Brujah och Gangrels starkast lysande stjärnor. Lokalen är öppna för alla, men högdjur uppmuntras att respektera vart de befinner sig om de vill göra ett besök. Vem vet, kanske elyesiet kommer stå tomt innan natten är över? Vem vill inte släppa loss lite med jämna mellanrum?

Detta lajv kommer hållas på nostalgiska Fängelset. Vi kommer samlas i stora scenlokalen.

Plats: Fängelset, Kålltorpsgatan 2, 416 52 Göteborg. Caféscenen.

Närmaste hållplats: Stockholmsgatan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här

Om du har något du vill nämna i startcirkeln var noga med att informera SL i förväg.

Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.

Skärmavbild_2023-11-30_kl._23.07.55.png

Skärmavbild_2023-11-30_kl._23.02.41.png