Efter ett stärkande vinteruppehåll så är DRC återuppståndet och redo att servera en blodig röra av vampyrdrama via ett av Sveriges finaste vampyrlajv. a32b775067bff53ea06284eea9886546.gif

I vår Google-kalender så kan ni hitta alla lajv-tider för vårterminen men dessa kan du även läsa här: 25/2, 11/3, 25/3, 8/4, 22/4, 6/5, 20/5. Vi kommer hålla till och rotera mellan våra vanliga lokaler, och detta lajv så är vi på Fryshuset. 

Eftersom vi inlett ett nytt år så kommer vi vara extra noga med att alla våra deltagare har anmält sig till både Sverok via E-bas, och förnyat medlemskapet hos Fryshuset. 

Vi ser fram emot en härlig vår där vi får lajva tillsammans, träffa gamla och nya deltagare, och väva vår mörka vän ännu ett varv. 

Plats: Fryshuset, Nedre Kaserngården 5

Närmaste hållplats: Kviberg (med spårvagn), Kvibergsskolan (med buss)

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.