273160638_1973032126190219_8270888428842953081_n.jpgAlla helgons dag, Festum Omnium Sanctorum eller Dominica in natali sanctorum. När sommaren tar slut och ljuset lämnar norden så har tiden kommit för de döda att återvända hem. Tänd ett ljus för att guida dem. Vaka över deras grav. Dekorera den med granris. Ignorera den bleka främlingen som tyst står i närheten. Ignorera hur denne bär bekanta drag som gått i arv generation efter generation i din familj. Ignorera hur kalla ögonen känns, och hur främlingen undviker ljuset. De döda återvänder hemåt i natt. De odöda är redan här, och väntar. 

Denna lördag lajvar vi på Frilagret för första gången på länge. Ta med dig din vampyr och dröm dig in i alla helgons natt med oss! 

Plats: Frilagret, Heurlins Plats 1, 413 01 Göteborg

Närmaste hållplats: Järntorget

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.