b98ae1a68bbb999053e55b1d126e9d9c.jpgSå har vi kommit till slutet på ännu ett kapitel. Detta har varit året då vi har kunnat lajva fysiskt igen nästan hela året, och det har känts underbart att vara “tillbaka”, att kunna möta lajvare igen, och kunna komma ut och prata mer om DRC för nyfikna nybörjare. Lajvet har så sakteligen ökat i intensitet och det har märkts att alla har varit hungriga på att sätta tänderna i riktigt härligt drama. Arrangörsgruppen är väldigt nöjda med kapitlet och hur våra lajvare hittat tillbaka till sitt spel. Vi hoppas att ni som spelat med oss känner detsamma. Nu kör vi den sista sträckan med plattan i mattan! Efter lördagen så kommer våra trötta vampyrer att krypa ner i sina kistor inför sommarens korta, korta nätter.

Vi vill påminna om att vi som vanligt inför ett uppehåll kommer ta lite extra tid efter avslutet på lajvet att rolla av, säga hejdå och äta lite snacks. 

Vi vill också påminna om att lajvet kommer ske i anslutning till Göteborgsvarvet så var extra uppmärksamma på trafiken så ni inte kommer senare än ni vill. 

Plats: Fryshuset, Nedre Kaserngården 5

Närmaste hållplats: Kviberg (med spårvagn), Kvibergsskolan (med buss)

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.