I mörkrets hjärta, i djupaste december, har stunden kommit att möta våra vampyrer en sista gång för detta år. Firar din vampyr jul, och i så fall hur, eller är detta bara en vanlig månad?
 Den här terminen har nog varit den som gått allra snabbast i hela DRCs historia. Vi är otroligt tacksamma över att ha fått möjligheten att se alla våra spelare igen, och mötas på riktigt. Framtiden är oviss, vi vet inte om detta är något vi kommer ha möjlighet att göra när vi ses igen till våren, men vi bär med oss den här hösten och vinterns spel och hur imponerade vi blev av hur snabbt alla blev varma i kläderna igen. Vi har skapat utmärkt lajv ihop den här terminen, och vi arrangörer känner oss uppladdade och inspirerade att försöka skapa ännu bättre plotter till nästa termin. Som vanligt kommer ägna en liten extra stund efter detta lajv för att ta ett glas julmust och en pepparkaka tillsammans innan vi packar ihop helt. Vi kommer också att ha ett sista lajvcafé innan vi påbörjar vårt vinteruppehåll. 

 

Kom ihåg att vaccinkrav gäller för att delta, och om du känner sjukdomssymptom så ska du stanna hemma. 

Övriga regler är:

  • Ingen allmän mat eller dryck får finnas i lokalen. Detta inkluderar blåbärssoppa. Vill du ha med dig för egen del är det helt ok.
  • Inget allmänt smink kommer finnas.
  • Handsprit kommer finnas i OFF-utrymmet. 
  • Information om hur du undviker smitta, och saker att tänka på kommer finnas i lokalen.
  • Maxantalet deltagare är 50 personer. 

Plats: Lilla Stampgatan 1A, 411 01 Göteborg

Närmaste hållplats: Ullevi Norra

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.