Först och främst: Detta lajv är vi på Fryshuset. Den tidigare planen var en annan lokal men denna är inte tillgänglig, så Fryshuset är det som gäller.tumblr_142c8a3a89175dce5b202acfc27011f2_a4734dd5_500.gif


Dagens vampyrfakta är detta:

Vampyrer dras gärna till varma miljöer och temperaturer. Det är en skön känsla att få upp värmen i den rumstempererade kroppen. På grund av detta så är varma bad och duschar populära, och även ett varmt, tropiskt klimat. De vampyrer som har råd kan ibland investera i jacuzzis och solarier. Det senare har ingen direkt effekt på de odöda, men känslan är trevlig.
Vampyrer lider dock inte av kyla som människor. De fryser inte direkt, men det är inte en optimal känsla under för långa perioder, och riktig vinterkyla kan få deras leder att börja stela vilket aldrig är kul. 

För en vampyr spelar det inte stor roll om hon har vinterjackan på sig utomhus, men det gör det för våra lajvare, så bli inte förkylda nu när vintern är på väg!

Om du vill lära dig mer om vampyrer så kan du göra det i vårt lajv. 

Plats: Fryshuset, Nedre Kaserngården 5

Närmaste hållplats: Kviberg (med spårvagn), Kvibergsskolan (med buss)

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här

Om du har något du vill nämna i startcirkeln var noga med att informera SL i förväg.

Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.