Du söker mer kunskap om vampyrerna? Lyssna nu då.53062fdf04f6875e0752a0cd4b7635b3

En stor del av vampyrer har en form av mänsklighet, en koppling till sitt mänskliga förflutna och de moraliska betänkligheter de hade då. Men med åldern och vampyrens livsstil så tappar de flesta odöda den kopplingen steg för steg, vilket inte är så konstigt. En vampyr som har mycket liten eller ingen mänsklighet kvar kallas för whight. De är mer djur än något annat, helt inriktade på sina omedelbara behov och överlevnad men kan vara nog så sluga och farliga. De kan oftast gömma sig, bygga lyor, och använda sina blodskrafter, och båda sekter jagar ner dem så fort de får möjlighet eftersom en whight inte har några andra lojaliteter än sig själv, och inte bryr sig om sådant som att hålla maskeraden. Sabbaten ser av naturliga skäl många fler whighter i sina led, och ett pack brukar jaga ner dem som en samarbetsövning.

Plats: Tempel Riddare Orden - Riddare Templet Felicia, Storgatan 3, 411 24 Göteborg

Närmaste hållplats: Hagakyrkan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.