Vi är framme vid ännu en kapitelavslutning för Dead River Company!tumblr_7ea08fba027056f94732a331a3a79664_ac5aefa3_1280.jpg

Hur kan tiden gå så fort? I vårt fall är det för att vi är omgivna av så eminenta, engagerade, härliga lajvare som hela tiden, på små och stora sätt, gör DRC och GALF till de fantastiska sammanslutningar som de är. DRCs spelledning står inför förändringar och vi kommer göra vårt bästa för att kunna starta nästa kapitel som vanligt, förhoppningsvis fulladdade med nya historier vi vill berätta. DRC har vuxit det här året, och vi har sett hur spelvärlden också vuxit. Det här kapitlet har innehållit så många små och stora äventyr, oväntade svängar, tragedi och komedi, och tonvis med bloddrypande drama. Vi är som alltid tacksamma för alla er som varit med oss det här kapitlet, och hoppas att ni vill fortsätta ett kapitel till!

Eftersom detta lajv är ett avslutningslajv så flaggar vi för att vi som vanligt kommer ta lite extra tid efter att vi spelat färdigt för att säga farväl, ta ett gruppfoto, och dela lite dricka och snacks ihop. 

Välkomna!

Plats: Frilagret, Heurlins Plats 1, 413 01 Göteborg

Närmaste hållplats: Järntorget

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.