Oktobertid är lajvtid! 

Förra elysiumkvällen så var det många av stadens medborgare som inte sett varandra på hela sommaren. Det märktes att våra vampyrer behövde tid för att bli “varma” i kläderna, och de kunde även nyfiket hälsa på de nya ansikten som letat sig norrut från kontinenten. Men staden står kvar, och besöket av arkonen tycks inte ha avskräckt vare sig domänens furste, eller dess besläktade från att  samlas igen och ge sig in i de intriger och mörka hemligheter som får stadens hjul att sakta snurra. Somliga besläktade kommer använda rörelsen till sin fördel, och somliga kommer oundvikligen att dras in under hjulen och lämnas brutna vid vägkanten. I ett nollsummespel så kommer det alltid att finnas förlorare...

Plats: Frilagret, Heurlins Plats 1, 413 01 Göteborg

Närmaste hållplats: Järntorget

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00.

För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!