Göteborg har skakats om i sina grundvalar. Skynket har fallit undan, och staden har fått möta den knivskarpa sanningen att en av deras egna i flera år har arbetat för fienden. Varit en av fienden. En varg mitt ibland dem som länge lyckats dölja sig från alla säkerhetsrutiner och misstankar. Som till och med varit inkluderad i viktigt arbete med staden. Som innehaft en post, även om det var under en begränsad tid. För de flesta kom det som en chock, och även om infiltratören har avrättats så återstår frågorna som hennes närvaro väckt: Hur kunde hon undkomma att bli upptäckt så länge? Är styret kapabelt att hålla staden säker? Finns det fler infiltratörer? Vad fick Sabbaten veta om oss?

Vilken väg är rätt nu? Att låtsas som att allt är under kontroll och le och vara sociala som vanligt, eller behöver var och en av Göteborgs vampyrer att se sig om extra vaksamt? Ifrågasätta mera?

Att bli infiltrerade är alltid en risk i krig, och ingen av stadens medborgare är naiva att tro något annat, men för en del så var det en vän, eller en allierad, och ingen såg det komma. Ja, frågorna som väckts är många, och svaren är än så länge få, men kanske några går att finna under den kommande elysiekvällen. 

OBS! Vi kommer lajva i cafédelen på Fängelset, inte i stora scenbyggnaden. Gå till byggnaderna på insidan av murarna. 

Plats: Fängelset, Kålltorpsgatan 2, 416 52 Göteborg. Caféscenen.

Närmaste hållplats: Stockholmsgatan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!