Äntligen är DRC tillbaka! 

Det kommer inte ur det blå, de senaste veckorna har varit fulla av aktivitet med worskshops, lajvprepp, mellanscener, sammanfattningar av tiden som gått, och såklart en kär återkomst till våra caféträffar! Det har varit så roligt att se alla våra lajvare igen, och spelledningen är laddade med nya idéer, fräscha plotter, oväntade vändningar, existentiell ångest, och hårresande fasa att ösa över våra älskade vampyrer. Det är nästan lite surrealistiskt att tänka att Dead River Company nu går in i sitt sjätte kapitel. Lajvet är gammalt nog att börja i åk 1 denna hösttermin, och vi alla som byggt upp DRC, både som deltagare och arrangörer, kan bara stå med tårarna i ögonen, det kvarglömda svärdet i famnen och kärleksfullt mumla att vår lilla flicka har blivit stor och ska rädda Kina. 

Let's get dark and dead and feel the red!

Plats: Verket, Lilla Stampgatan 1A, 411 01 Göteborg

Närmaste hållplats: Ullevi Norra

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!