Årets sista skälvande månad har anlänt. Nätterna är långa och mörka och skuggorna döljer många hemligheter. 4b8081f221cf6bea55a8ac8a3a78be6e.jpgSomliga är sorgliga, somliga är dödliga, och somliga är inte resultatet av ett friskt sinne. Ett tydligt hot rör sig också bakom muntert julpynt: jägare. Ett första offer undkom med nöd och näppe, men rädslan och paranoian har kopplat ett järngrepp om halsen på stadens vampyrer. Alla vill hitta sätt att skydda sig, men kanske det finns en risk att den plötsliga aktiviteten drar till sig just den uppmärksamhet alla vill undvika? Kanske var den första attacken ett skott i luften för att skrämma flocken att lyfta och avslöja sig? Endast tiden kommer avslöja svaret, men en klok besläktad undviker att drabbas av panik. 

Välkommen att lajva med oss på Verket!

Plats: Verket, Lilla Stampgatan 1A, 411 01 Göteborg

Närmaste hållplats: Ullevi Norra

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.