82b2641f07dbc8a3f0c2e005ad31faf3.jpgVåren är verkligen här även om kylan klänger sig fast, men tappa inte stinget! Du är här för att lära dig fler vampyrfakta, och det ska du få. Varje dagsömn så återgår vampyrens kropp till hur den såg ut den natt som hon blev odöd. Men vampyrer kan lära sig att bevara sin kropp från en natt till nästa genom att spendera extra blod för att förhindra att sådana saker som ärr, som kanske har ett sentimentalt värde, läker bort, eller nyklippta frisyrer växer ut igen. Detta är något som alla vampyrer har potentialen att lära sig, men inte alla gör. Det fordrar också att vampyren känner att hon har nog med blod till övers för att lägga det på sådana saker, vilket inte alla gör, även om de är bekanta med tekniken. Pålitliga blodkällor växer trots allt inte på träd. 

Sådana saker som tatueringar och färgat hår växer inte bort över dagsömnen. 

För mer vampyrfakta så är du välkommen att spela med DRC i en av Sveriges största vampyrlajvskampanjer. Detta lajv återvänder vi till Fryshuset. 

Plats: Fryshuset, Nedre Kaserngården 5

Närmaste hållplats: Kviberg (med spårvagn), Kvibergsskolan (med buss)

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här

Om du har något du vill nämna i startcirkeln var noga med att informera SL i förväg.

Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.

Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.