196c870f7631ad11e15398a47794e31a.jpgDu där, du är tillbaka för att lära dig mer om vampyrer? Självklart, självklart, ju mer du vet desto bättre rustad är du. Med väldigt, väldigt få undantag så har alla unga vampyrer oavsiktligt dödat minst en människa under sina första fem-tio år av o-liv Detta anses vara en naturlig del av den vampyriska existensen och är en stabil källa till existentiell skuld hos alla vampyrer, även om somliga begraver den djupare än andra. Somliga har glömt bort händelsen helt, men där och då lämnade den oftast ett märke som formade vampyren, och lyste upp stigen hon kom att vandra. 

För mer vampyrfakta så är du välkommen att spela med DRC i en av Sveriges största vampyrlajvskampanjer. 

Plats: Verket, Lilla Stampgatan 1A, 411 01 Göteborg

Närmaste hållplats: Ullevi Norra

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.