OBS: läs för extra lokalinfo.tumblr df93c2e9639f1c1afabe24b379d12075 0468e38b 540

Med mars månad hägrar våren, men även en ovälkommen period: helvetesveckan. En tid då Sabbaten gör sig påmind och firar någon typ av sekt-högtid, ofta genom att sprida förödelse och lidande omkring sig. Göteborg har rustat sig, vana vid fiendens rörelser, men detta år infaller också en elysiumkväll under veckan, vilket kräver extra förberedelser. Göteborg kommer inte låta sig kuvas, men med fiendes aggressivare framtoning den senaste tiden så är det inte underligt att det finns en spänning över domänen. Men livet kan inte upphöra när fara hotar varje natt. Göteborg står starkt. 

Detta lajv möts vi på Verket. Det är nästan ett år sedan vi var där senast!
Innan lajvstart så kommer en annan verksamhet att husera i stora salen och avsluta först kl. 19:30. Troligtvis kommer vi hinna ställa i ordning och starta i vanlig tid, men var uppmärksamma och hjälp till där ni kan. 

Plats: Verket, Lilla Stampgatan 1A, 411 01 Göteborg

Närmaste hållplats: Ullevi Norra

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.