c0605e5e7c103bb330eb9a8af7f87b9c.jpgVälkomna till starten på Dead River Companys vårtermin!

Dags att ta reda på vad era vampyrer har hittat på under vinteruppehållet. Vilka har de umgåtts med? Vart har de varit? Vem har de dödat? Alla relevanta frågor kommer att besvaras på terminsstarten den 24/2, och spelledningen hoppas att ni alla är laddade att dra fram bleksminket ur lådan och komma ihåg vart ni la huggtänderna på för "smart" ställe innan julen.

Kom ihåg att spelledningen behöver veta om du har planerat att din karaktär har hittat på något extra uppseendeväckande under lovet, i stil med saker som skulle väcka dödlig uppmärksamhet, umgänge med kändare slp:er, eller längre resor.

Den första caféträffen kommer ske den 14/2 och sedan är det varje onsdag som gäller för er som vill träffa era medlajvare, och spelledare, men även för er som bara är nyfikna och vill höra mer om DRC.

Glöm inte heller vår regelworkshop den här lördagen, den 17/2, kl. 12:00 på Verket. Detta kommer främst att vara en genomgång av våra regler och vanligaste frågor i och med att vi har många nya deltagare.

Plats: Fryshuset, Nedre Kaserngården 5

Närmaste hållplats: Kviberg (med spårvagn), Kvibergsskolan (med buss)

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här

Om du har något du vill nämna i startcirkeln var noga med att informera SL i förväg.

Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.