tumblr_0022c9b9c59657ffde0b7fa5ea1774ca_664e86ee_2048.jpgDags för ännu lite flera vampyrfakta!

Sabbaten tenderar att inte rakt av mörda människorna de livnär sig på, men det är inte av medkänsla eller nåd, utan av besvär. Regeln är "Om du dödar det, så begraver du det". De flesta sabbat vill inte behöva besvära sig med att ta ett antal timmar var och varannan natt med att gömma undan kroppar, och därför är det het enkelt mindre besvär att låta deras måltider kunna promenera iväg någotsånär efteråt. Undantaget är ifall det finns Camarilla på plats som i princip alltid kommer hoppa in och städa undan blodbad. Ibland är det en tilltalande lyx att släppa loss på camarilla-mark eftersom de garanterat kommer se till att stöka undan kropparna.

Om du vill lära dig mer om vampyrer så kan du göra det i vårt lajv. Detta tillfälle är vi åter på Fryshuset.

Plats: Fryshuset, Nedre Kaserngården 5

Närmaste hållplats: Kviberg (med spårvagn), Kvibergsskolan (med buss)

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här

Om du har något du vill nämna i startcirkeln var noga med att informera SL i förväg.

Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.