c003f734ee71d55c08d0a9c861b8f319.jpgHösten är kanske vår favoritårstid att lajva DRC i, och inte bara eftersom vi är nyladdade efter sommarlovet. Det krypande mörkret, stämningen, övergången mellan årstider till något kallare och bistrare, men också med sin egen färggranna glans. Årstiden kopplas traditionellt i olika kulturer till en tid då väven mellan den synliga världen och den övernaturliga blir tunnare, och kanske är det detta som ger oss extra mys-rys när vi gör oss redo för att svepa in i våra vampyr-intriger. 

Denna lördag lajvar vi på Fryshuset så vi har gott om utrymme, och ser fram emot att träffa er alla där!

Förresten, är ni intresserade av flera vampyrfakta? Här är en snabbis: Fryst blod kan konsumeras utan problem, så blod-isglass är en sak som vampyrer kan avnjuta för lite variation.

Plats: Fryshuset, Nedre Kaserngården 5

Närmaste hållplats: Kviberg (med spårvagn), Kvibergsskolan (med buss)

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här

Om du har något du vill nämna i startcirkeln var noga med att informera SL i förväg.

Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.