ba213f8e6fb6056ce10160dd651887ab.jpgLåt oss dela med oss av lite vampyrfakta från våra många års erfarenhet av dessa nattens monster: Det är vanligare att vampyrer låter en ghoul vara en ghoul under hela deras existens snarare än att planen är att omfamna dem framöver. Undantaget är de klaner som lägger mer tid på att “skola in” nya medlemmar via en tid som ghoul. Inom Camarillan gäller detta till viss del klan Ventrue, men framförallt Tremere där tiden att tjäna någon över dig aldrig riktigt upphör, oavsett om du är död eller odöd. Somliga vampyrer ger vissa löften till människor som väljer att bli tjänare, men dessa kommer oftast inte infrias, och om du frågar en mera cynisk vampyr varför detta är så kommer de säga att förtrogenhet föder förakt. De flesta vampyrer är inte pigga på att den tjänare som de fram tills nyligen behandlat som… en tjänare, och som antagligen sett alla deras minst smickrande drag, nu helt plötsligt är fri från blodsbandet med en vampyrs krafter och blodtörst.

Lajva med oss för att lära dig fler fakta!

 Plats: Tempelriddarorden, Storgatan 3, 411 24 Göteborg
Närmaste hållplats: Hagakyrkan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.