Nytt år, nya horisonter! Dead River Company migrerar och prövar ett nytt café. Varje onsdag samlas lajvets spelare och arrangörer på ett café i Göteborg mellan kl. 15:00 och 19:00 för att umgås, snacka spel, och hålla mellanscener. Stora mängder kaffe, te och fika konsumeras, och det är ett avslappnat sätt att inte bara utveckla lajvvärlden och utforska vad karaktärer gör mellan lajven, utan även tillfällen för spelarna att lära känna varandra och hålla kontakten med spelledningen. Dessa tillfällen är även öppna för folk utanför spelet som är nyfikna på Dead River Company och vill lära känna lajvets spelare och spelvärlden mer. Om du är en av dessa personer så kan du hitta DRC-gänget genom att leta efter borden som på något vis ockuperas av vita kaniner. En vit kanin indikerar att vampyrlajvare är nära! 

Det nya caféet ligger i Frilagret på Heurlins Plats 1, en plats som huserar en mängd olika roliga aktiviteter, workshops, hobbytillfällen, och nu även vampyrer, ett välkommet inslag av mörker! Förhoppningsvis kan Frilagrets café bli lajvfikats permanenta nya hem, och förhoppningsvis kommer lajvarna där att få sällskap av nykomlingar som vill pröva på Göteborgs goaste vampyrkampanj. 
 Tiden är alltså onsdagar, 15:00-19:00, på Frilagrets café, och inbjudan är öppen för alla. 

Dead River Company kommer att hålla sitt första lajv för vårterminen den 22/2, också på Frilagret, och om du är intresserad av att prova på så kan du läsa hur du ska gå till väga här.