Gott nytt lajvår!

Dead River Company kommer snart att dra igång igen, och arrangörsgruppen hoppas att alla spelare är lika taggade som de är över vårens lajv. Första lajvet för terminen kommer hållas på Frilagret, och caféträffarna kommer starta den 12/2. Lajvar du i DRC? Fundera på vart du vill ta din karaktär den här terminen. Vad vill hen uppnå? Vad vill du att hen ska uppnå? Det kan handla om konkreta mål, eller mer om hur du vill att din karaktär ska utvecklas. Vad vill du ha för typ av utmaningar? Tveka inte att ta kontakt med spelledningen, inga frågor eller funderingar är otillåtna! Finns det något med lajvet som du är orolig eller stressad inför som du vill prata om? Spelledningen finns där för sådant också, men även DRCs trygghetsvärdar, och Göteborgs Allmänna Lajvförenings styrelse. Lajv är ett spel som ska kännas roligt och tryggt, särskilt ett lajv som behandlar mörkare teman. Vi är hänsynsfulla mot varandra utanför spelet så att våra karaktärer kan vara så elaka de vill inuti spelet. Välkomna tillbaka, alla vampyrer!

Plats: Frilagret, Heurlins Plats 1, 413 01 Göteborg
Närmaste hållplats: Järntorget
Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!