En storm blåser upp… Mörka moln drar närmare den stad i norden som står ensam emot Sabbaten.
Efter fältherre Brahes utmarsch ifrån staden, med siktet satt på att jaga undan Sabbaten och skapa fler fria camarillastäder, så har få nyheter kommit till Göteborg om hur hans kampanj går. Oddsen är överväldigande, även för en så pass erfaren och slug härförare. Och hur länge kan han kämpa på egen hand? Det tidigare så imponerande krigsråd som vann striden om Göteborg har nu upplösts. Somliga medlemmar har lämnat staden under mer eller mindre frivilliga former. Andra har helt enkelt försvunnit… Det är flera som frågar sig om Brahe är vid liv, om hans kamp går framåt, och hur länge det kommer dröja innan Sabbaten slår tillbaka med full kraft?

Den gode fältherren har lämnat sitt arv, Göteborg, i händerna på en oerfaren furste och dennes seneschal, men inget styre är starkare än de besläktade de har under sig. Göteborgs vampyrer är en brokig men växande skara, men är inte längre den grupp av härdade krigare som en gång vann staden. De speglar nu många fler facetter av Camarillans klaner, och detta stärker den växande strukturen i domänen. Men svagheten i detta kan komma att visa sig om Sabbaten skulle återvända för att få sin hämnd.

Kom och ta del av Göteborgs egna vampyrkrönika när lajv nummer två för terminen startar!

Plats: Fängelset, Kålltorpsgatan 2, 416 52 Göteborg. Byggnad 6.

Närmaste hållplats: Stockholmsgatan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!