Välkommen tillbaka till Dead River Company! Efter ett litet uppehåll och välförtjänt vila så är vi tillbaka redo att köra igång med en intensiv vårtermin av lajvande där vi får spela på våra karaktärers allra bästa och värsta sidor i kampen för att frälsa Göteborg ifrån allsköns hot. Men inte ens under våra lajv-uppehåll stannar spelet helt av. Våra vampyrers senaste utmaning ledde dem till att skingra dimmorna av mörker och mystik runt ett skepp som hemsökt stadens kust i århundraden, och på självaste julafton konfrontera dess odöda besättningen.

En ny ancillae har anlänt till staden och kommer utan tvekan att ha en stor effekt på den maktbalans som hittills existerat i styret. Dessutom så har nya besläktade tagit sig till Göteborg, och dessa tillökningar till de olika klanerna för alltid med sig att nya agendor hamnar på dagordningen. Göteborgs furste har inte ens suttit på tronen i ett år, men har redan fått hantera flera hot, och har visat sig kunna hantera både järnnäven och det diplomatiska handslaget, men har hon bara sett toppen på isberget? Alla som lajvar kommer få svaret!  

Plats: Arena 29, Djurgårdsgatan 29, 414 62 Göteborg (träbyggnaden bakom huvudbyggnaden)

Närmaste hållplats: Stigbergstorget

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!