Civita Victoria

Välkommen att delta på en bröllopsfest i en värld där äktenskap är politik och där paret enbart är pjäser i ett mycket större spel.

GALF bjuder in till ett endagslajv i den större kampanjen Olympen. Kampanjen utspelar sig i en framtida värld där det feodala samhället är tillbaka och familjens status är viktigare än den enskilda individen. Ni får möjlighet att spela delar av samhällets toppskick och får bevittna en historisk händelse som berör både provinsen och hela Imperiet.

Lajvet handlar om den omtalade alliansskrivningceremonin mellan Familjerna Janus och Landon. Där politikerfamiljen Janus bjuder in societeten för att fira alliansen med mediefamiljen Landon, även de som jobbat emot att detta ska ske. Det förväntas bli en kväll av elegans och glamor. Tal och dans. Känslor och politik.

För mer information om lajvvärlden så refererar vi till Olympens egna hemsida.

Klädkod på lajvet kommer att vara Creative black tie/toga med lajvvärldens generella dark academia som underton.

Praktiskt

Pris: 400 kr

Datum: 28 september 2024

Plats: Fräntorps folkets hus, Fräntorpsgatan 10, 416 76 Göteborg.

Tider:

Lokalen öppnas kl 10. 

Icke-obligatoriska workshops (starkt rekommenderade för deltagare som är nya till Olympen) kl 12. 

Obligatoriskt förmöte kl 14 och workshops efter det. 

Mellan 15 och 16 så kommer det att finnas extra tid att fixa det sista med kläder och smink.

Lajvet börjar kl. 16 och avslutas runt 21. Därefter kommer vi gemensamt att städa lokalen och lämna senast 23. Om man inte hinner eller orkar så måste man inte vara med på hela städningen.

Under lajvet så kommer vi att servera mat och arrangörerna kommer att göra sitt yttersta för att alla specialkoster ska kunna tas hänsyn till.

Anmälan för lajvet stänger 23:e augusti och sista betalning är 1:a september. 23:e augusti är också sista dagen att avanmäla dig för att slippa bli betalningsskyldig.

Arrangörer

Emma Naglitsch: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Linnea Backlund: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Malva Westerlund: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Övernattning

För deltagare på lajvet så erbjuder vi möjligheten att boka hotellövernattningar  för ett mycket bra pris, både innan och efter lajvet. Bokning av detta erbjudande görs genom anmälningsformuläret. Eventuella frågor kan skickas till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller direkt över discord/messenger.

Anmälan sker här.