tumblr_31671f27fc80f1de0fcd505692bb6250_6ced3db1_1280.jpgKan det stämma? Är ännu ett kapitel av Dead River Companys vampyrkrönika över? Det här lajvåret har gått mycket fort. För oss i spelledningen känns det som att det bara var några månader sedan vi startade upp året i höstas. Mycket har hänt sedan dess, många dramatiska händelser, och personliga karaktärsögonblick har utspelat sig och vi har följt dem alla med samma förtjusning. Våra lajvare upphör aldrig att imponera på oss, eller att inspirera oss. Det här året har definitivt varit en höjdpunkt, speciellt eftersom när vi blivit så många att vi vågar kalla oss en av Sveriges största vampyrkrönikor.
Nu har tiden kommit att dela ett sista lajv tillsammans, och vi har en helt ny lokal att bjuda på! Detta kommer kräva att alla är extra lyhörda vid samogruppens instruktioner i och med att vi inte har vanan inne att ställa iordning här. 

Var även uppmärksam på att Göteborgsarvet pågår på lördagen så trafiken kommer vara stökig under hela dagen och in på kvällen. 

Vi kommer traditionsenligt att ta extra tid efter lajvavslutet för att dela på dricka, godis och trevligt häng innan. vi städar ihop. Vi kommer också försöka ta en fin gruppbild så vänta med att plocka av kostymen ifall du går ur spel tidigt.

Vi ser fram emot att lajva med er!

Plats: Allégården, Södra Allégatan 4, 413 01 Göteborg

Närmaste hållplats: Hagakyrkan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här

Om du har något du vill nämna i startcirkeln var noga med att informera SL i förväg.

Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.