144719361554407b3c430d8e979e4809.jpgÄnnu en hösttermin är över och DRC samlar sig för ett sista frostbitet lajv innan vi tar ett vinteruppehåll. Detta lajv kommer ha en festligare stämning inför julen, men många vampyrer går dit i vetskap om att en av dem aldrig mer kommer se en jul efter att ha fastnat i jägarnas nät. Säkerhetsåtgärder har vidtagits såklart, men finns någon egentlig säkerhet att få? Oavsett så ligger en skugga över firandet, men en vampyr kan inte låta tragedier dra ner dem för långt. I ett odött liv är tragedier så vanliga att den som vill överleva behöver hålla dem på distans.

Tack för den här terminen från arrangörsgruppen! Vi ser fram emot vårens lajvstart som kommer gå av stapeln den 25/2. Caféträffarna kommer att dra igång igen på onsdagen 15/2, veckan innan. 

Men vi har också en sista caféträff det här året där vi ser fram emot att kunna önska våra lajvare en fin och trygg jul och ett gott nytt år!

Plats: Frilagret, Heurlins Plats 1, 413 01 Göteborg

Närmaste hållplats: Järntorget

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Mellan lajven kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat, eller gå med i vår Discord-server och nå oss direkt under samma tider. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna eller hoppa in i vår Discord-server där vi är lika tillgängliga samma tider.