f5fd7eeda3c5601a809c86199994f83f.jpgVi har kommit igång, och nu är vi varma i kläderna! Förrförra lördagens lajv gick över förväntan. Det var så roligt att se både gamla och nya ansikten, och få se vissa karaktärer som hittills bara funnits i digital form. Det märks att många laddat, och smink och kostym låg på topp. 
Göteborg är återigen hemsökt av vampyrer, och vi kan knappt vänta tills vi får se vilken typ av drama de kommer skapa.
Detta lajv återvänder vi till Verket. Lokalen som vi besökt så många gånger digitalt kommer nu att tjäna som scen för vårt spel på riktigt. Vi ser fram emot att möta er alla där!
Kom ihåg att vaccinkrav gäller för att delta, och om du känner sjukdomssymptom så ska du stanna hemma. 
Övriga regler är:

  • Ingen allmän mat eller dryck får finnas i lokalen. Detta inkluderar blåbärssoppa.Vill du ha med dig för egen del är det helt ok.
  • Inget allmänt smink kommer finnas.
  • Handsprit kommer finnas i OFF-utrymmet. 
  • Information om hur du undviker smitta, och saker att tänka på kommer finnas i lokalen.
  • Maxantalet deltagare är 50 personer. 

Plats: Verket, Lilla Stampgatan 1A, 411 01 Göteborg

Närmaste hållplats: Ullevi Norra

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Mellan lajven så finns möjligheten att fritt tala med andra spelare och spelledningen varje onsdag, kl.15-19, på vår Discord-server.
Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Läs igenom galf.se och/eller hoppa in i vår Discord-server där vi umgås varje onsdag, kl.15-19.