Så var det dags.780be50fc2fb476753124e2e9266b937.jpg
På darriga, ovana ben stapplar vi tillbaka ut på lajvgolvet. Minns vi ens hur det går till? Vi arrangörer kan inte nog uttrycka hur spännande det ska bli att få lajva på en fysisk plats igen, att kunna se varandra, och våra karaktärer igen! Vi ser fram emot en spännande kväll med er när vi återvänder till vårt kära Frilagret, och släpper lös Göteborgs vampyrer ännu en gång. 

Som redan nämnts så råder det vaccinationskrav för att få delta. Om du inte redan visat vaccinationsbevis för en spelledare under registreringen så får du vara beredd att visa upp ett fysiskt bevis i dörren.
Övriga regler är:

  • Ingen allmän mat eller dryck får finnas i lokalen. Detta inkluderar blåbärssoppa.Vill du ha med dig för egen del är det helt ok.
  • Inget allmänt smink kommer finnas.
  • Att du som känner dig sjuk stannar hemma!
  • Handsprit kommer finnas i OFF-utrymmet. 
  • Information om hur du undviker smitta, och saker att tänka på kommer finnas i lokalen.
  • Maxantalet deltagare är 50 personer. 

Vi hoppas kunna starta i vanlig tid, men eftersom vi är lite ringrostiga med att ställa i ordning en lokal så kommer vara extra viktigt att alla hjälps åt så vi kan vara effektiva. 

Plats: Frilagret, Heurlins Plats 1, 413 01 Göteborg

Närmaste hållplats: Järntorget

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Mellan lajven så finns möjligheten att fritt tala med andra spelare och spelledningen varje onsdag, kl.15-19, på vår Discord-server.

Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Hoppa in i vår Discord-server där vi umgås varje onsdag, kl.15-19.