Det går rykten bland Göteborgs vampyrer om att en ny offensiv mot Sabbaten är i görningen, men nu i samarbete med nya parter. Domänen har varit relativt stabil, åtminstone vad gäller skärmytslingar med Fienden (dock inte på många andra fronter), och det vore naturligt att vilja pressa vidare för att nå den ursprungliga visionen om ett Sverige som åter styrs av Camarillan, och därmed säkra domänens framtid, och plats i vampyrernas historieskrivning. Det hela skulle fastställa Göteborg som något ganska speciellt då Camarillan aldrig sällan haft ett rykte om att vara offensiv mot Sabbaten, utan mer inställd på försvar, av det egna och maskeraden. Men Göteborg har inte stridit på ett tag nu. De flesta mer krigiska vampyrerna har dött eller flyttat vidare, och domänen har fyllts på av mer fredliga, och politiskt ambitiösa blodsugare. En ny offensiv skulle sätta Göteborgs prins på prov, då detta skulle bli den största manöver som hon hittills skulle bli ansvarig för.

Plats: Kronhusgatan 1D, 411 13 Göteborg
Närmaste hållplats: Brunnsparken/Lilla Bommen
Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på kafé Frilagret på Heurlins Plats 1 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Frilagret i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!