Året blir mörkare, och Göteborg blir ensligare. Det finns något isolerat över nordens stora camarillafäste. Det är inte bara höstens kalla vindar som drar igenom gränder och språng, utan även ensamhetens. Den som betraktar domänen utifrån kan undra var Göteborgs allierade är nu? Har hon ens några? Fältherre Brahe verkar ha gått under jorden efter de utmaningar han mött det senaste året (om han ens är vid liv, vem kan veta säkert?), och även om det finns andra tillhåll för Camarilla i Sverige så verkar alla upptagna av sina egna förehavanden. Ensam är stark heter det, men med så många fiender är det kanske inte en lyx som Göteborg kan unna sig. Även bland de besläktade så finns det en känsla av… kanske är det höstmelankoli? Kanske är det som ett resultat av de avrättningar som skett, de är trots allt lika mycket en påminnelse om döden, som ett kvitto på Camarillans rättvisa och styrka. Någon borde verkligen hitta på något för att lyfta stämningen, det var så länge sedan några festligheter rättfärdigade att plocka fram fintänderna ur malpåsen. 

Plats: Verket, Lilla Stampgatan 1A, 411 01 Göteborg

Närmaste hållplats: Ullevi Norra

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!