Gränsen mellan ljus och skugga i Göteborg är bräcklig. En tunn fernissa som döljer en mörk röta. Ingen vet detta bättre än varelserna under ytan; den ljuskygge knarklangaren, klubbägaren som sysslar med människosmuggling vid sidan av, och så förstås vampyren. Under ytan ökar spänningen mellan två furstar. Under ytan hittar man de vars kedjor börjar skava, och de unga, odödliga och omättliga som börjar undra just hur starka kedjorna egentligen är. Här hittar vi de som anser sig förtjäna makt, men har blivit nekade. Hur länge till kommer de acceptera sitt öde? Och vad kommer de i toppen på elfenbenstornet göra, när de inser hur bräckligt det tornet är? Och under allt annat finns hungern som driver de som förlorat allt annat; hungern efter makt, efter ära, efter liv, efter blod.

Plats: Fängelset, Kålltorpsgatan 2, 416 52 Göteborg. Byggnad 6.

Närmaste hållplats: Stockholmsgatan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!