Hoppas du inte har missat det senaste lajvet ifrån Göteborgs Allmänna Lajvförening: Code Red.

Detta är ett rykande aktuellt lajv som utgår ifrån det nuvarande politiska läget i världen och ställer frågan hur vår framtid kommer att se ut med ett Ryssland och ett USA som finner sig styrda av två karaktärer värdiga sin egna film. Stigande spänningar och konflikter kommer placera lajvets deltagare på katastrofens rand med en sista chans att eventuellt rädda världen från att bli en rykande atomkrater, men det finns även viktiga politiska poäng att plocka, och tilliten är låg.

Scenariot är nyskrivet av huvudarrangör Mattias Ridström och är riktat till lajvare som gillar politiska intriger med världen som insats.

Villa Överås

I ett eko av det kalla kriget så tar lajvet plats på en fredskonferens ordnat av neutrala Sverige med representanter från Ryssland och USA på plats för att försöka dra sig undan ifrån hotande krig utan att tappa ansikte. Varje sida har en agenda, och kommer bli en spännande kväll av manipulering,

förhandling, hot och diplomati.

Lajvet kommer utspela sig den första april i den fantastiska Villa Överås. Sista anmälningsdagen är den 25/3 så kolla in all information du behöver om Code Red här på hemsidan under huvudmenyn!