“Vi ser ett svart moln stiga över staden som givits i Hans svarta hand. Och vår bror skall gå ut och se med fasa, hur staden ligga rutten; ty Hans mask skall icke dö och Hans mörker icke lyftas, och Han skall belägga gatorna med de dödas kött. “

 

Med Furst Brahe kom ordning och stabilitet till Göteborg; stadens fiender har drivits på flykten. Men fler och fler börjar bli medvetna om det ohyggliga som slingrar sig i mörkret under staden. Tids nog kommer alla i staden behöva ifrågasätta huruvida de verkligen är det farligaste som vandrar i Göteborgsnatten...

-------

Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv mednågra av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag från kl. 15:00 för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna! Leta efter bordet med den vita kaninen.

 

Lajvets plats: Arena 29, Djurgårdsgatan 29, 414 62 Göteborg.

 

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om på galf.se. Kontakta en spelledare om du inte inte kan komma på lajvfikat för boka en tid. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


OBS! - Alla årets DRC-tillfällen står nu med på vår kalender på hemsidan galf.se, men håll ett öga öppet eftersom förändringar kan ske vad gäller t.ex. lokal.