I augusti så kommer för första gången ett lajv ifrån kampanjen På Gott och Ont att arrangeras i Göteborg! Göteborgs Allmänna Lajvförening tillsammans med arrangörer ifrån föreningen Midälvariket presenterar stolt ett besökande skräcklajv ifrån norra Sverige. Under tre tillfällen med start i augusti detta år så kommer deltagare att kunna ta del av den skrämmande och unika värld som utgör grunden för kampanjen På Gott och Ont i form av lajvet Den Som Säger A.

Platsen är det moderna Göteborg, men en mörkare och långt farligare värld existerar under den polerade yta som de flesta människor känner till. Denna värld och dess mysterier kommer det vara upp till lajvets deltagare att utforska, men det är inget för den räddhågsne. Mellan lajvtillfällena så kommer varje deltagare att kunna utveckla sitt spel och sin karaktär med mellanspel via internet med lajvets arrangörer. Målet är att du som spelar ska kunna bygga en rik upplevelse där du under en längre tid kommer få ta del av ett urbant skräcklajv där din utrustning och dina allierade förhoppningsvis kan skydda dig från ett fruktansvärt öde.

Anmälan är öppen så tveka inte att knipa en av de begränsade platserna!

För mera information så kan du besöka lajvets hemsida här. Där kan du även läsa mer om världen, historian och varelserna som deltagarna kommer att komma i kontakt med, och som har byggts upp över flera år med många både små och stora lajv. Vem vet när en sån här chans kommer dyka upp igen? Anmäl dig till Den Som Säger A och gör dig redo att möta mörkret!