Det är dags. Efter ett helt lajvkapitel så står vi nu inför vårt sista lajv för säsongen! Det har varit en fantastisk resa med alla våra underbara lajvare, vad mer finns det att säga? Det är dags för en del saker att förändras i vampyrernas mörka Göteborg, kortleken ska blandas om, och där somliga dörrar stängs kommer andra att öppnas. Allt detta hänger naturligtvis på att staden får stå kvar i ett stycke allt eftersom galenskap och våld verkar sprida sig som en svulst genom vissa områden. Ovetande människor drabbas, men en oväntad ny allierad kanske kan hålla nyckeln till lösningen på problemet. Men vilka är de egentligen, månens barn? Och är de verkligen kapabla att hjälpa? Kommer hotet att kunna undanröjas? Och vilket kommer priset att bli? Lajva för att få svaren! OBS - senare tid för lajvstart på grund av sommarljuset!

Efter lajvavslutet så kommer det att hållas en sista officiell caféträff på onsdagen veckan därpå på café Hängmattan, 15:00-19:00, för att knyta ihop eventuella lösa trådar, och sedan blir det sommaruppehåll!

Plats: Tempel Riddare Orden, Storgatan 3, 411 24 Göteborg.

Närmaste hållplats: Hagakyrkan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 21:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om detta här. Kontakta en spelledare om du inte inte kan komma på lajvfikat på café Hängmattan för att boka en tid. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


OBS! - Alla årets DRC-tillfällen står nu med på vår kalender på hemsidan galf.se, men håll ett öga öppet eftersom förändringar kan ske vad gäller t.ex. lokal.