H61c7719bc80db7fd60365ade0394f90c.jpgar du saknat oss? Vi har saknat dig. Vi har saknat att jaga fram genom Göteborgs gränder i nattmörkret med dig. Vi har saknat att mötas på kyrkogården och prata hemligheter med dig. Vi har saknat att krossa ditt hjärta och få dig att känna dig som den häftigaste vampyren i norden, eller den minsta. Vi har saknat jakten, och dramat, och rädslan. Men nu kan vi mötas igen, i natten, i kylan, i blodet. Äntligen! 

Lajvtillfället utspelar sig helt på Discord, med olika kanaler på lajvservern som utgör “rum” i byggnaden där vampyrerna möts. Spelet sker via röstchatt och kräver en internetuppkoppling samt fungerande datormikrofon. Speciella förhållningsregler för t.ex. hur krafter fungerar, och tekniker för att underlätta spelet ligger på servern. Lajvet pågår i tre timmar från kl. 19:00, och avslutas 22:00.. Efter detta är det fritt för folk som vill att scena utanför lajvtillfället. Som vanligt kommer det hållas en kort trygghetscirkel en kvart innan lajvstart, och avslutas med en till cirkel för att ge alla en möjlighet att kommentera på lajvupplevelsen. För den som inte har tillgång till discordservern så kan detta ordnas via arrangörsgruppen. Maila till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för spelledarkontakt. Även övriga frågor kan riktas dit. 

För dig som är inappad och klar så kan du som vanligt komma till lajvservern när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går tillväga med detta kan du läsa mer om här.