Dead River Company vaknar ännu en gång ur sin långa sömn, och denna nattvarelse är nu hungrig på lajv, drama och en fortsättning på berättelsen omGöteborgs vampyrer och deras kamp för att bygga en domän.Spelledningen har samlat ihop sig och en efter en är de gamla karaktärerna på väg tillbaka i sällskap av nya, spännande besläktade för det första lajvet på säsongen.Om du inte hinner komma till våra cafeträffar så kan du höra av dig till en spelledare via Kontakt-fliken på hemsidan för att få hjälp med att bli en del av Göteborgs största vampyrlajv.  På lördag så är det klan Toreador som kliver ut i rampljuset (mer än vanligt) och håller hov på Arena 29 med sin egna prägel på lokalen, och en varm inbjudan till alla andra klaner att göra dem sällskap och ge dem den uppmärksamhet de så väl förtjänar.

Regelgenomgång

Innan lajvet så har vi som vanligt vår regelgenomgång där vi kommer gå igenom hur stridssystemet och influenssystemet funkar i större detalj. Vi kommer vara i Studiefrämjandet lokaler på Falkgatan 7 från kl. 18:00-20:00 och ha en genomgång samt svara på frågor. Lätt fika och god stämning utlovas, och alla som är nyfikna, nya, eller vill ha en påminnelse är välkomna att göra oss sällskap!

Plats: Arena 29, Djurgårdsgatan 29, 414 62 Göteborg (träbyggnaden bakom huvudbyggnaden)

Närmaste hållplats: Stigbergstorget

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv mednågra av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!