71e23b3dd041f8e5a022e1a3add5d61e.jpg

September är här och vi njuter i fulla drag av sensommarvärmen. Ändock börjar vi förbereda oss för den kommande kalla perioden, då regn och snöslask står för dörren. Det finns alltid något att göra, och det bästa är att varje onsdag komma på caféträff med GALF och DRC.

På Café Hängmattan tar vi en fika och myser med stans härligaste lajvare. Det är också då ni har möjlighet att träffa spelledningen direkt för att ställa frågor om era karaktärer och deras förehavanden, liksom för er nya spelare att komma och känna in vad vi är för förening. Vi tror på ett öppet och bra klimat utanför lajven, så att vi under lajven kan låta karaktärernas sämre sidor få komma fram.

Precis som tidigare kommer en kölista att finnas som en kan skriva upp sig på om en har en särskild fråga en vill diskutera med en spelledare. Nytt för i år är att vi varje caféträff kommer att hålla små workshoppar med olika teman baserat på vad ni har efterfrågat. Först ut är en workshop som kommer att handla om status, vad det innebär och hur en kan lajva status.

Ta er till hållplats Kaptensgatan eller Stigbergstorget. I korsningen Djurgårdsgatan/Karl Johansgatan hittar ni Musikens Hus. I denna byggnad finner ni Café Hängmattan.
?LETA EFTER BORDET MED EN VIT KANIN?
Spelledningen är på plats från 15.00-19.00
Varmt välkomna!