horror bunny by vaghaukStormen Knud har dragit vidare och lugnet efter stormen lägger sig. Omkullfallna träd och försenade tåg är nu bara ett minne blott, en liten anekdot i våra sinnen. Något som dock ständigt är närvarande och påminner oss om det beständiga i livet är våra caféträffar!

Onsdag närmar sig och vi besöker Café Sirius, för omväxlings skull. Här fikar vi och berättar för varandra om våra karaktärers förehavanden, liksom vi ställer frågor och ger svar kring spelvärlden i Dead River Company. Hit är alla välkomna, nya som gamla lajvare! Har du en extra viktig fråga eller vill prata med en särskild spelledare så skriv upp dig på kölistan, så tar vi tag i era ärenden i tur och ordning. Nu på onsdag kommer vi även att hålla i en workshop i hur tjänstesystemet fungerar och varför det är bra att vara skyldig folk både små och stora tjänster. Missa inte detta!

Ta er till hållplats Domkyrkan eller Grönsakstorget. På Kungsgatan 19 hittar ni Science Fiction-bokhandeln. I denna butik finner ni Café Sirius.
?LETA EFTER BORDET MED EN VIT KANIN?
Spelledningen är på plats från 15.00-19.00
Varmt välkomna!