Mannen tog av sig sina spruckna glasögon och torkade tankspritt av dem med en dammig, fläckig näsduk innan han placerade dem på nästippen igen och strök en ostadig hand över det tunna, gråa håret för att släta ner det. De hade erbjudit honom kläder förstås. Förstås. Mycket snällt. Men nej tack. Han hade inget sådant behov. Futtigt. Smått. Han stod för ett högre syfte, och hade för länge sedan bestämt sig för att hans världsliga behov skulle förbli små. Han skulle förbli en ödmjuk man, trots hans upphöjdhet och visdom. Det enda han krävde var sitt syfte, och sin familj, hans ljus. Under en period hade han drömt att han hade förlorat dem en efter en. Det hade varit fruktansvärt. Men nu visste han bättre. En dröm. En mardröm. Nu höll allt på att bli bra igen. Nu behövde han bara lyssna nog efter rösten som skulle guida honom. Tyst så länge nu. Oroande. Nej! Tänk inte så. Släpp inte fram tvivlen. De som inte tror, som inte är utvalda, tvivlar. Inte han. De vita väggarna framhöll sitt stumma medhåll.

Plats: Fängelset, Kålltorpsgatan 2, 416 52 Göteborg. Byggnad 6.

Närmaste hållplats: Stockholmsgatan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!