Vinter verkar dröja sig kvar, och med snöns fall följer även vissa besläktades. Göteborg växer till sig hela tiden, men hon får även medlemmar som lämnar domänen, ibland för gott. De flesta har fått sin närvaro godkända av stadens styre, men en kan jufråga sig hur länge till detta varar för vissa. Hur länge kan de som slås på fortsätta att bli slagna innan de ryter ifrån? Hur länge till kan de på sina höga hästar trava runt innan någon fäller dem? Hur stabilt är styret egentligen? Göteborgs politiska historia har, under de senaste åren, haft en skakig och instabil grund. Är det verkligen på väg att fixas, eller är domänen dömd att för alltid leva i ett osäkert läge under Camarillan? "Upp till bevis" har aldrig haft en hårdare och sannare mening.

Plats: Arena 29, Djurgårdsgatan 29, 414 62 Göteborg (träbyggnaden bakom huvudbyggnaden)

Närmaste hållplats: Stigbergstorget

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!