Det är dags igen för Göteborgs vampyrer att samlas och slita varandra i metaforiska stycken. Låt oss titta på poängtavlan: 

Klan Toreador har mycket att bevisa nu när de ligger i underläge politiskt. En primogenspost hägrar, och hur skulle rosens klan kunna rättfärdiga att de inte sitter i den politiska toppen med klan Tremere och klan Ventrue. För guds skull, till och med klan Nosferatu innehar posten…

Klan Brujah har fått oväntad förstärkning i form av utländska besökare som bestämt sig för att hänga kvar ett tag, men kommer dessa brujahs att kunna följa Camarillans spelregler?

Klan Gangrel står inför svåra val som riskerar att riva upp båda gamla och nya sår, och det kommer att låta en del få möjligheten att visa upp sidor av sig själva som de inte räknade med.

Klan Malkav står utan sin starkaste medlem i och med seneschalens utdragna frånvaro. Frågan är om de ens har märkt något.

Men utan seneschalen så tar prinsen en allt mera framträdande ställning flankerad av sin lagman och sitt nya primogensråd. Rådet å sin sida har redan påbörjat sina planer för hur de ska influera staden för att uppnå sina klaners bästa. Hur kommer det hela att sluta?

Den som lever får se.

Plats: Fängelset, Kålltorpsgatan 2, 416 52 Göteborg. Lilla byggnaden.

Närmaste hållplats: Stockholmsgatan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!