Nytt år, samma DRC!

DRC håller på att ruska av sig snön och plira upp emot fullmånen innan den sträcker på sig och yrvaket vandrar iväg in i skuggorna. 

Hur har det gått för Göteborgs vampyrer hittills? Staden som började som ett frö planterat i hård och grå jord har mot alla odds vuxit sig starkare än någon vågades hoppas på. Staden har rest sig och mött utmaning efter utmaning, och kunnat lägga vintermånaderna på allt snabbare utvecklandes inrikespolitik. Primogenet, som hittills varit mera av en formalitet, håller nu på att resa sig som en angelägenhet för hela staden, och primogenerna är ivriga att etablera sin makt med alla tillgängliga medel. Men än så länge så tycks det som att bara ett antal av klanerna har lyckats få den åtråvärda posten. Vad ska de övriga göra? Kommer de att vilja spela med för att stryka styret medhårs och öka sina chanser att så småningom gå med i klubben? Eller kommer de att vilja hålla primogenets makt så liten som möjligt för att minska deras övertag? Och kommer prinsen att kunna balansera ovanför allt detta utan att riskera sin egen makt?

Den som lever får se…

Plats: Tempel Riddare Orden, Storgatan 3, 411 24 Göteborg

Närmaste hållplats: Hagakyrkan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag, kl.15:00-19:00, för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!