Although you hide in the ebb and flow 
Of the pale tide when the moon has set,
The people of coming days will know
About the casting out of my net,
And how you have leaped times out of mind
Over the little silver cords,
And think that you were hard and unkind,
And blame you with many bitter words.
 - Yeats
 
En stad som Göteborg har inte lyxen att vara för vänlig, för snäll mot de som begår brott, eller misstag. En oro finns för hur lätt det kan vara att de som misstycker kan vända sig till fienden, till Sabbaten, som är så nära. Sabbatens rekryterare skulle kanske allt för enkelt kunna övertyga missnöjda neonater, och locka med erbjudanden om oberoende, och en frihet och makt byggd på prestation snanare än ålder och tradition. Camarillans förtryck skapar lätt missnöje, och Camarillan har olika sätt att hantera detta, men i Göteborg så är det förståeligt att styret inte kan se mellan fingrarna allt för mycket. Fienden ligger och lurar, och även missnöjda, och kanske misslyckade, neonater har kunskaper och information som fienden skulle kunna dra nytta av. Såklart inte Göteborg kan ta den risken att låta dessa neonater löpa. Såklart.
Välkomna att utmana ödet bland Göteborgs vampyrer, här finns mycket att vinna, men även mycket att förlora.

Plats: Arena 29, Djurgårdsgatan 29, 414 62 Göteborg (träbyggnaden bakom huvudbyggnaden)
Närmaste hållplats: Stigbergstorget

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!