22365183_10154812301161174_7919854425230876283_n.jpg

"Masken dold i blomman bådar blommans död." 
-Bellman

Nätterna blir längre. Löven faller. Livet lämnar världen och går i dvala. Inget varar för evigt och Göteborgs vampyrer, som redan lever i gränslandet mellan liv och död, krig och fred, människa och odjur är mer medvetna om detta än de flesta. Men tänkt inte på det. 

Svaret är ju att inte se in i mörkret. Vägra acceptera vad du har blivit. Använd dina ditt inflytande, samla guld, bygg upp staden du jagar i. Skapa! Staden är din trädgård - odla den!
Se! Hur kan något som skapar saker för människorna vara ett monster? Hur kan något som skapar så mycket liv... vara dött?

Göteborgs domän har utstått många hot utifrån, men har hon sett vad som döljer sig inom henne? Vad är det för mask som krälar i blomman Göteborg, och kommer någon att upptäcka den? Plats: Fängelset Scene, Kålltorpsgatan 2, 416 52 Göteborg. 
OBS: Byggnad 15 som är vänd mot kyrkogården!

Närmaste hållplats: Stockholmsgatan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. 
Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om på galf.se. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.

Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan, kl.15:00-19:00, i Göteborg varje onsdag för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!