Alkiz Hogedals foto.

Den 23 oktober kl. 17:45 – 21:00

Arena 29 - Ungdomssatsningen i Stenhuset

Djurgårdsgatan 29, 41462 Göteborg

Plats: Den vita träbyggnaden tvärs över gården från huvudbyggnaden (titta efter marschallen vid dörren)

Liksom förra året erbjuder GALF en serie workshops om olika tekniker och element att använda i lajvsammanhang. Vi börjar med en grundkurs i improvisationsteater, där vi lär oss grunderna så som status, bejakande, samspel och lyhördhet. Inom lajvhobbyn (och även verkliga livet) finns ett visst behov av möjligheten att improvisera. Att kunna ta saker som de kommer och känna sig trygg i att aldrig veta vad som händer i nästa stund. Men improvisation handlar inte bara om att kunna agera på oväntade aktioner, det handlar också om att kunna spela upp eller spela ner andra spelare, om att kunna uttrycka känslor och emotioner under press, och om att kunna våga förstärka uttryck tills det blir en explosion

Handledare är cirkelledarna och teaterpedagogerna Alkiz Hogedal och Linnéa Börjesson, samt Andreas Hamberg.

Oömma, rörelsevänliga kläder rekommenderas starkt!
Kom i tid! Sena ankomster undanbedes. Vi ber er också att lägga undan mobiltelefoner och vara aktiva under kvällens övningar.


Under hösten och vintern kommer en studiecirkel med ett antal tillfällen att fördjupa sig i olika aspekt av hobbyn (och till viss del föreningslivet som ofta omger hobbyn). Se till att du inte missar något! Tillfällena är gratis och öppna för alla medlemmar av GALF, och att gå på ett av dem förbinder dig inte att gå på flera, men vi hoppas förstås att ni kommer vilja var med på hela cirkeln. Medlemskap i GALF är kostnadsfritt. 

Anmäl dig på facebook gruppen eller via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..