Sommaren kryper sig på och människor blir mer närvarande utomhus. Det blir något lättare för nattens rovdjur att få tag i ett byte, men tiden för de att röra sig i den mänskliga världen blir också kortare ju ljusare kvällarna blir. Och ett felsteg blir på det tidsmässiga planet svårare att rätta till. Influenser och kontakter blir viktigare och mer beroendeframkallande, och även värdefullare. Samtidigt viskas det om nya individer som ska inträda nya poster i de besläktades värld. Kommer dessa att leva upp till sin nya status? Eller kommer styrets planer åter att falla i mörker, desperat sökandes efter nya, starka karaktärer som kan vara med och bygga domänen Göteborg?

Otroligt vad kapitlet har gått fort men nu är vi framme vid de näst sista lajvet för terminen! Det har varit en häftig, mäktig resa med många nya ansikten som gjort oss sällskap och lagt till sig helt egna, skruvade spinn på lajvet, och innan vi lite tårmilt drar oss tillbaka för sommarlov så ska vi köra lajvet in i kaklet i två tillfällen till!

Plats: Fängelset Scenen, Kålltorpsgatan 2, 416 52 Göteborg. OBS! Byggnad 15 som är vänd ut emot kyrkogården.

Närmaste hållplats: Stockholmsgatan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00.
För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!