Good night, good night! Parting is such sweet sorrow, 
That I shall say good night till it be morrow.
― William Shakespeare, Romeo och Julia

Ja det är smärtsamt med avsked, och efter ett helt kapitel så tvingas vi konfrontera att det nu snart är dags att ge efter för solskenstiden och dra oss tillbaka till våra mörka kryptor och fuktiga hallar, ensamma och fyllda med blodtörst.
Såvida du inte lajvar en toredor, för då åker din karaktär antagligen bara söderut till kontinenten och spenderar sommaren med sina kompisar som äger en privat strand vars glittrande vatten ser extra vackert ut i månsken. 

Vi har alla våra coping strategier är vad vi menar. 
Vilket lajvår vi haft! Vi har inte tid att summera allt här,men det kan nog lugnt sägas att det varit vårt bästa år hittills. Vi har fått välkomna flera nya lajvare, skapat internationella vampyrkontakter, bytt lajvlokal en timma innan start och ändå hunnit, haft sönder ett antal glas, huserat en massa konst, och inte minst kunnat utöka spelledningen med två personer som tillät det bli ett nytt kapitel från första början! Utan dessa två hade DRC inte kunnat blomstra som det gjort under kapitlets gång och både veteranspeledarna och våra lajvare har kunnat se allt hårt arbete som dessa eldsjälar lagt in. 
Våra vampyrer har också haft ett dramatiskt år med en helt ny nivå av klanspel och interna intriger. Klan Brujah har blivit mera rebellisk och uppkäftig, klan Ventrue har vuxigt occh expanderat sitt inflytande. Klan Gangrel har kommit och gått, och vi är osäkra på hur mycket vi sett av klan Nosferatu. Klan Tremere har fått en ancillae och vi väntar fortfarande på klan Toreadors mästradrag. Ju mindre vi säger om klan Malkav desto bättre ;) 
Men innan vi säger adjö för sommaren så är det dags för ett sista möte. Vilka sista explosioner av drama kommer att släppas lös? Och vem kommer vinna det sista neonatspelet? Kom och lajva för att få svaren!

Plats för lajvet: Tempel Riddare Orden, Storgatan 3, 411 24 Göteborg

Närmaste hållplats: Hagakyrkan

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!