De kalla, mörka nätterna blir allt varmare och kortare.

Nattvarelsernas tid begränsas än mer, men ännu finns det tid att handla. Att tvätta bort blod från kläder är en enkel sak jämfört med att sätta ihop den kropp som ligger trasig framför det vildsinta monster som långsamt återfår fattningen. Fursten bjuder in till spel för att roa neonaterna, och elysiet kommer ännu en gång att husera konst, men nu är golvet öppet för alla stadens besläktade att delta, och priset är furstens gunst. Många av klanerna har samlat sig runt detta med olika planer: att bli sedda; att vinna favör; att göra motstånd; eller att slå klan toreador, furstens egen klan, på sin egen planhalva, så som de förödmjukande förlorade den senaste tävlingen. Kan bröd och skådespel distrahera från att staden är en vampyr fattigare efter att besten fått ännu en ung individ att gå över gränsen? Klan gangrel krymper igen. Kommer de kvarvarande peka fingret mot sina förlorade  medlemmars närhet till malkaverna som huvudsaklig orsak? Lag och ordning är en viktig fråga, och nu verkar det  som att ytterligare led i Camarillans struktur är på väg att falla på plats, inte en natt för tidigt.

Plats: Arena 29, Djurgårdsgatan 29, 414 62 Göteborg (träbyggnaden bakom huvudbyggnaden)

Närmaste hållplats: Stigbergstorget

Tid: Spelledning kommer finnas på plats från och med kl. 18:00 för dig som vill komma i god tid. Lajvet beräknas dra igång vid 20:00 och avslutas ca. 01:00. För dig som är inappad och klar så kan du komma när det passar, men om du är ny och vill testa så ska du först skapa en karaktär tillsammans med en spelledare innan du kan delta. Hur du går till väga med detta kan du läsa mer om här. Annars kan du kontakta arrangörerna som träffar lajvarna varje onsdag mellan 15:00-19:00 på café Hängmattan på Karl Johansgatan 16 (leta efter bordet med vita kaniner på). Kontakta en spelledare via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om du inte inte kan komma på lajvfikat. Om du inte hinner registrera din karaktär med en spelledare innan själva lajvet så kan du ordna detta på lajvdagen innan vi startar om du 1: har en blurb färdig och godkänd samt 2: har bokat en spelledare som är förberedd och har avsatt tid för att registrerar dig samma dag.


Är du nyfiken på att testa vårt lajv? Vill du veta mera om vad allt det här handlar om? Skulle du tycka det var kul att delta i ett kampanjlajv med några av Göteborgs mysigaste lajvare? Kom till våra caféträffar på Hängmattan i Göteborg varje onsdag för att hänga med spelare, arrangörer och andra nyfikna!